Om Hotellet

Om hotellet

Badehotellet blev opført af arkitekten Poul Henningsen (PH) i 1936. Hans idé var at skabe et fristed, der gled så naturligt og ubemærket som muligt ind i klit- og hedelandskabet ved Vesterhavet.

Det lykkedes så godt, at de fleste bliver overraskede over, at der ligger et hotel for enden af den beskedne grusvej, der fører ned til Henne Mølle Å.

Historien om et badehotel

I mange år blev Henne Mølle Å Badehotel brugt som et kulturradikalt fristed for storbyfolket. For enden af grusvejen indlogerede de sig på badehotellet for at nyde stedets unikke placering midt i naturen og dets helt særlige ro.

I 1987 overtog fagforeningen Frie driften, og i den forbindelse blev bygningerne gennemgribende renoveret. I dag er Henne Mølle Å Badehotel derfor et moderne badehotel.

Noget helt særligt

Henne Mølle Å Badehotel er indrettet med respekt for Poul Henningsens særlige stil. Alt fra stole til lamper er designet af den kendte, danske arkitekt for at bibeholde stedets oprindelige atmosfære.

På 1. sal finder du den hyggelige opholdsstue, som frit kan benyttes til spil, TV m.v., hvis den ikke er lejet ud til selskaber eller kurser.

Med den direkte adgang til Vesterhavet er Henne Mølle Å Badehotel et af de mest kystnære badehoteller i hele Danmark, og i klitterne venter naturoplevelser og dyreliv, man ikke finder andre steder. Derudover er der også i området adgang til fx vandland, golfbane med 18 huller, keramikværksted, ravsliberi, gallerier, Vadehavscentret, museer og meget mere.

Kurser & Konferencer – Mødelokale

På badehotellet er der også mulighed for at afholde dine kurser, møder og konferencer i rolige og idylliske rammer, med direkte adgang til Vesterhavet.

Vi har kun ét mødelokale, og derfor vil dit arrangement altid være privat og i centrum.
Vores mødelokale kan rumme op til 30 personer og er placeret på 1. sal med en smuk udsigt over klitterne og havet. I lokalet er der følgende tilgængeligt: Trådløst internet, projektor, lærred, flipover, blokke og penne. 

Vi tilbyder to pakkeløsninger, som der kan læses mere om under Kurser & Konferencer

Menu

Det er vigtigt for os at give dig en god madoplevelse. Vi byder på nordisk mad med et tvist af det franske køkken. Plus alt under ”menu” er økologisk med fokus på dyrevelfærd.

Ud over vores menu byder på skønne retter, så har vi også et ekstravagant vinkort, som blandt andet byder på: Hvidvin, rødvin, rosévin, champagne m.m.Vores vinkort byder også på meget mere end bare vin, her finder du Gin, Whisky, Rom, Cognac m.m.